Tietosuoja-asetus kunnille
  • Kouluttaja: Ulla Tirronen

Tietosuoja-asetus kunnille

Tällä verkkokurssin käytyäsi pystyt osoittamaan todistetusti, että olet kouluttautunut uudesta tietosuoja-asetuksesta asetuksen velvoittamalla tavalla.
Verkkokurssilla perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin muutoksiin kunnissa. Asetus on tullut voimaan toukokuussa 2018. Uudistus korostaa rekisterinpitäjää velvollisuuksia ja velvoittaa muun muassa huolehtimaan siitä, että organisaation henkilöstö on koulutettu riittävästi tietosuojaan liittyvistä yksityiskohdista.

Kurssin teemat ovat seuraavat:
-Tietosuoja-asetuksen tuomat muutokset tietosuojakäytäntöihin
-Rekisteröidyn oikeudet ja niiden toteuttaminen
-Rekisterinpitäjien ja käsittelijöiden velvollisuudet
-Käytännön tilanteita ja ohjeita


Kouluttajana verkkokurssilla toimii erityisasiantuntija, HTM, Ulla Tirronen.

Verkkokurssimme ovat opiskelijan näkökulmasta laadittuja tiiviitä koulutuspaketteja. Koulutukset perustuvat lyhyisiin videoluentoihin ja oppimistehtäviin. Verkkokurssin hinta on vain 145 euroa (+alv 24 %)/osallistuja. Kurssin avauduttua saat kurssin materiaalin käyttöösi kokonaisuudessaan neljän viikon ajaksi.

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Verkkokurssin ryhmäalennus:

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 130 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
10-19, hinta on 115 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
20-29, hinta on 100 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
30-39, hinta on 95 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
40-49, hinta on 90 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
50+, hinta on 85 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja

HUOM! Tässä hinnoittelu siis per osallistuja, koska kaikki osallistujat tarvitsevat omat tunnukset tehtävien suorittamista ja kurssitodistusta varten.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179,80 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Suomen Videokoulutus Oy

Ulla Tirronen


Tutustu myös

Asiakaspalvelu kunnassa

Hallintolaki ja parempi hallinto

Hallintolaki määrittelee hyvää hallinnon järjestämistapaa sekä hyvää päätöksentekoa. Hallintolain mukaan toteutettu hyvä valmistelu ja päätöksenteko luovat oikeusturvaa ja luotettavuutta viranomaisen päätöksentekoon. Kurssilla käsitellään hyvää päätöksentekoa ja valmistelua hallintolain näkökulmasta. >> Tutustu

Henkilötietojen julkaiseminen netissä

Koulutuksessa käsitellään lainsäädännön asettamia vaatimuksia henkilötietojen nettijulkaisemiseen. Henkilötietojen käsittelyä ohjaa muun muassa uudistuva tietosuojasääntely, kuntalaki ja julkisuuslaki. Tarkoituksena on konkreettisten esimerkkien avulla käsitellä sitä, mitä netissä saa julkaista ja mitä ei. Kurssilla käsitellään myös salassapidettäviä tietoja, henkilötietoja ja arkaluonteisia henkilötietoja. >> Tutustu